New Business & Accountmanagement stage bij Foodsy

Studeer jij in de richting van Business Administration/Sales, Commerciële Economie of Retail Business School en zoek jij vanaf 1 september een uitdagende meewerkstage voor minimaal 4 maanden?

AnneMareé

|

7/5/2021

|

Bedrijf

Stage omschrijving

De afgelopen drie jaar hebben we met een innovatief en ambitieus team een succesvol concept weten neer te zetten; een pre-order & pay app voor de consumerende reiziger. Foodsy gaat oprechte en eerlijke samenwerkingen aan met snelle horeca, hierbij zijn wij een toevoeging op het proces van de winkel en dé mogelijkheid voor winkels om hun sales te verhogen door de haastige doelgroep te bereiken via ons platform.

Heb je affiniteit met innovatie, ondernemerschap, new food trends en ben je op zoek naar een uitdagende stage? Dan zit je bij Foodsy precies op de goede plek. Wij bieden je de kans om als stagiair accountmanagement samen met ons Foodsy uit te rollen over het hele land. Hierbij reis je het hele land door om de bestelprocessen op rolletjes te laten verlopen en door middel van jouw sales-skills nieuwe horeca merken aan te sluiten bij ons platform. 

Als stagiair accountmanagement zal je dagelijks contact hebben met meerdere Business klanten van Foodsy. Hierbij moet je denken aan het aansluiten van nieuwe winkels en locaties, het up-to-date maken van de menu’s in de app, het onderhouden van de pick-up points in de winkels en het plaatsen van testbestellingen. We zijn een (nog) klein bedrijf, dat betekent dat je heel nauw samenwerkt met het gehele team en alles kunt leren over sales en accountmanagement. In deze functie krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid en de kans om veel kennis op te doen over het vakgebied waar jij geïnteresseerd in bent. 

Wat zoeken wij? 

  • Je bent enthousiast, ambitieus en leergierig
  • Je hebt een echte start-up mentaliteit en wilt hard werken aan een nieuw concept
  • Je wilt jezelf ontwikkelen en van Foodsy de grote speler in de markt van online foodservice maken
  • Je bent sociaal en niet bang om je mening te geven

Wat zijn de voordelen voor jou? 

  • Een dynamische en leerrijke omgeving, vlakke organisatie en een informele werksfeer met gezellige borrels en uitjes (hopelijk snel weer in real life)
  • Alle vrijheid voor eigen initiatief en keuze in je takenpakket
  • Kantoor in het centrum van Utrecht, makkelijk bereikbaar met OV
  • (Reiskosten)vergoeding

Hoe kan ik solliciteren? 

Wil jij je ontwikkelen op het gebied van sales en accountmanagement? Lijkt het jou wel wat om je aan te sluiten bij team Foodsy? Stuur je CV en een korte motivatie naar maud@foodsy.eu.

Blijf op de hoogte

En ontvang leuke kortingen!

Gelukt, dankjewel! Erg leuk dat je op de hoogte wilt blijven van Foodsy!
Oeps! Er ging iets mis met het versturen. Probeer het nogmaals.