Accountmanager & New business functie bij Foodsy!

Heb je ervaring met sales, heb je affiniteit met innovatie, start-ups, new food trends en wil je graag grote uitdagingen aangaan bij je nieuwe baan?

Janneke

|

27/1/2021

|

Bedrijf

De afgelopen twee jaar hebben we met een innovatief en ambitieus team een succesvol concept weten neer te zetten; een pre-order & pay app voor de consumerende reiziger. Nu is het tijd voor de scale-up fase; wij werken samen met de grootste horeca merken (o.a. Starbucks, Burger King), verhuizen naar een nieuw kantoor (juli/augustus) en breiden dit jaar nog uit naar 2 nieuwe markten. Dit betekent onder andere dat wij veel nieuwe winkels willen aansluiten op ons platform, dit moeten dit jaar nog minimaal 500+ winkels zijn! Dit is ook precies waarom wij een accountmanager met sales ervaring zoeken!

Heb je affiniteit met innovatie, ondernemerschap, new food trends en wil je graag grote uitdagingen aangaan bij je nieuwe baan? Dan zit je bij Foodsy precies op de goede plek. Foodsy gaat oprechte en eerlijke samenwerkingen aan met snelle horeca, hierbij zijn wij een toevoeging op het proces van de winkel en dé mogelijkheid voor winkels om hun sales te verhogen door de haastige doelgroep te bereiken via ons platform. Ben jij degene die onze huidige samenwerkingen goed onderhoudt én met de nodige overtuigingskracht nieuwe samenwerkingen weet te realiseren?

Je spreekt als accountmanager van Foodsy met grote horeca exploitanten die tientallen of soms wel meer dan honderd winkels bezitten. Aan de andere kant willen wij evenveel energie en tijd investeren in de succesvolle eenmanszaken. Kortom hele diverse gesprekken waarin je altijd één doel hebt; een mooie samenwerking creëren en onderhouden. Het type “sales” dat je op gaat pakken is echt ingestoken op een duurzame en goede relatie opbouwen, die voor beide partijen een win-win situatie zal opleveren.

Wij bieden goede begeleiding, trainingen en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van sales en accountmanagement. Je wordt een belangrijk onderdeel van een klein, hecht en ambitieus team. Je hebt directe sales collega’s, werkt samen met development en plant gesprekken in met marketing om ervoor te zorgen dat (nieuwe) winkels direct gepromoot worden. Daarnaast ben je aanwezig bij brainstorms en hebben we legendarische borrels en uitjes.

Wat wij zoeken?

· Enthousiasme en een goede dosis intrinsieke motivatie; je moet van Foodsy een groot succes willen maken

· Afgeronde HBO/WO opleiding. Met voorkeur op het gebied van Business Administration/Sales, Commerciële Economie, Retail Business School of Innovatie management.

· 2+ jaar ervaring in een soortgelijke functie (sales)

· Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (ook in schrift)

Wat wij bieden?

· 36/40 uur

· Een dynamische en leerrijke omgeving, vlakke organisatie en een informele werksfeer met gezellige borrels en uitjes.

· Kantoor in het centrum van Utrecht

· Vrijheid om jezelf te ontwikkelen

· Inspraak in onze (groei)strategie

Interesse?

Stuur dan je CV en motivatie naar maud@foodsy.eu, dan nemen we binnen max 2 werkdagen contact met je op.

Blijf op de hoogte

En ontvang leuke kortingen!

Gelukt, dankjewel! Erg leuk dat je op de hoogte wilt blijven van Foodsy!
Oeps! Er ging iets mis met het versturen. Probeer het nogmaals.