Foodsy op NU.nl "Beste Android- iOS-apps van de week"

Bestel koffie op stations al vanuit de trein, zet de natuur naar je hand en meer met de beste Android- en iOS-apps van deze week.

Janneke

|

9/1/2019

|

Algemeen

Foodsy

Een app voor de ov-reiziger met haast en honger of dorst. Met Foodsy kun je bij meerdere winkels op een groeiend aantal stations je bestelling plaatsen voordat je er bent. Als je bijvoorbeeld een overstap van een paar minuten op Station Amsterdam Centraal hebt, kun je onderweg al een cappuccino bestellen.

Tijdens het bestellen met Foodsy kun je kiezen om je bestelling op een bepaalde tijd of zo snel mogelijk af te halen. De app laat dan een indicatie zien van hoelang het bereiden van je bestelling ongeveer zal duren. Dat wordt berekend op basis van de Foodsy-app die de winkelier gebruikt, waarin alle bestellingen binnenkomen en de drukte in de winkel aangegeven kan worden.

Als de gebruiker op tijd met Foodsy bestelt, hoeft hij niet in de rij te gaan staan voor zijn bestelling. De app werkt simpel en snel, en het aanbod winkels op de beschikbare stations is vrij uitgebreid; van koffiezaak en yoghurtwinkel tot pizza- en dönertent. Betalen kan met iDeal, PayPal, creditcard of Foodsy EasyPay. Bij de methode van Foodsy zelf worden de bestellingen van de klant elke paar dagen in één keer van zijn rekening afgeschreven.

We hebben Foodsy geprobeerd, en bestellen gaat simpel en vlot. Onze bestelling was inderdaad op het gewenste moment bij de winkel af te halen. Helaas is het aantal beschikbare stations nog vrij beperkt; Foodsy is er op een aantal grote Amsterdamse stations, op Utrecht en Den Haag Centraal en op station Deurne. Alle stations zijn wel veelgebruikte overstapstations.

Download Foodsy voor Android of voor iOS (gratis)

Lees hier het hele artikel.

Blijf op de hoogte

En ontvang leuke kortingen!

Gelukt, dankjewel! Erg leuk dat je op de hoogte wilt blijven van Foodsy!
Oeps! Er ging iets mis met het versturen. Probeer het nogmaals.