Studenten en docenten nooit meer laten wachten op hun eten en drinken

De Foodsy app is sinds kort ook te gebruiken op scholen. Benieuwd naar de voordelen? Dan is deze blog perfect voor jou!

Puck Beekman

|

5/10/2021

|

Algemeen


Van een uitgebreid broodje zalm of een heerlijke salade tot een koud flesje water: veel verschillende producten worden verkocht op scholen. Het ene product heeft meer voorbereidingstijd nodig dan het andere, tijd die er simpelweg niet altijd is. Hierdoor ontstaan er vaak lange rijen en geïrriteerde studenten tijdens de pauzes. Deze studenten moeten dan ook nog eens alles snel opeten, omdat ze door moeten naar de volgende les. Komt jou dit bekend voor en wil je hier iets aan doen? Lees dan snel verder. 


De Foodsy app is hier dé oplossing voor. Foodsy is bekend van de treinstations en sinds kort ook op scholen gestart. Ik hoor je denken, hoe past Foodsy in mijn catering? Hoe werkt het? En wat is het voordeel voor de studenten en docenten? Precies dat ga ik je uitleggen in deze blog!

Hoe werkt het?

Studenten en docenten downloaden de Foodsy app of scannen de QR-code die te vinden is op tafel en vloer stickers en banners. Ze kiezen hun afhaalpunt, producten en afhaaltijd. Vervolgens betalen ze en hoeven ze hun bestelling alleen nog maar af te halen op de gekozen locatie en tijd. Er bestaat een mogelijkheid om een aantal afhaalpunten te creëren in de verschillende gebouwen. Via de app kan de consument selecteren in welk gebouw de bestelling wordt opgehaald, hier ligt het dan voor hen klaar. 

Voordelen consument

Als studenten en docenten van tevoren via de Foodsy app bestellen, hoeven ze alleen nog hun bestelling op te halen. Het wordt voor hen bereid als zij in de les zitten en staat klaar zodra de pauze begint of tussen de lessen door, zodat iedereen altijd op tijd is voor de volgende les. Op deze manier hoeven studenten en docenten nooit meer te wachten en bied je hen de keuze tussen kassaverkoop of bestellen via de app. Doordat er wordt besteld via de Foodsy app en studenten en docenten een eigen afhaaltijd kiezen, wordt de drukte tijdens de pauze en tussen de lessen door beter gereguleerd. Via de Foodsy app kunnen consumenten door middel van een loyalty tool ook sparen voor kortingen en gratis producten. 

Met name studenten zijn gewend alles digitaal te doen en vinden gemak en snelheid belangrijk. Door Foodsy te gebruiken wordt hierop ingespeeld en ga je als cateraar mee met de laatste digitale ontwikkelingen en de daarbij horende voordelen.Blijf op de hoogte

En ontvang leuke kortingen!

Gelukt, dankjewel! Erg leuk dat je op de hoogte wilt blijven van Foodsy!
Oeps! Er ging iets mis met het versturen. Probeer het nogmaals.