NIEUW IN DE MARKT VAN CATERING

De transitie naar digitalisering is, mede door de corona crisis, noodzakelijker dan ooit.

Janneke

|

18/11/2021

|

Algemeen

Noodzakelijke transitie

Sinds september heeft Foodsy haar eerste stap gezet in de markt van scholen en catering. Na een succesvolle lancering kunnen zowel studenten als medewerkers op het MBO Utrecht hun eten en drinken bestellen via de Foodsy app. 

De transitie naar digitalisering is, mede door de corona crisis, noodzakelijker dan ooit. Oplossingen om minder contactmomenten te creëren, meer inzicht te krijgen in je verkopen en mogelijkheden om je klanten via online middelen (bijv. push-notificaties en e-mails) te bereiken, schieten uit de grond. 

Foodsy weet dat dit de toekomst is en dat het moment van deze stappen nemen nu is aangebroken. Wat wij doen? Wij zorgen ervoor dat niemand meer op zijn of haar eten en drinken hoeft te wachten. We helpen traditionele horeca te digitaliseren in een snel veranderende wereld. 

Foodsy in de praktijk

Het grootste voordeel voor onze gebruikers? Vooraf bestellen én betalen, waardoor je niet meer in de rij hoeft te staan. Daarbij bepaal je zelf hoe laat je bestelling klaarstaat.

Voor de cateraar bieden wij een enorme optimalisatieslag. Door vooraf al te weten wat je gaat verkopen, verkoop je minder “nee” en kun je nog beter inspelen op spitstijden. Ons loyalty programma helpt bij het stimuleren van herhaalaankopen en middels onze upsell-tool zorgen we voor een gemiddeld 28% hogere bonwaarde. Daarbij kunnen we je alle inzichten geven in data en verkopen, zodat je precies weet wat je hardlopers zijn en waar je je menu nog kunt verbeteren. 

Consumenten krijgen na hun bestelling de mogelijkheid om feedback voor de desbetreffende winkel achter te laten. Deze feedback wordt maandelijks teruggekoppeld aan de locatie verantwoordelijke zodat het concept constant geoptimaliseerd kan worden. 

De volgende stap

Je wilt zelf ook zo lang mogelijk van je pauze genieten toch? Wacht dan niet langer en maak met Foodsy dé digitale stap in de catering branche. 

Ik sta je graag te woord in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin geven we informatie over onze oplossing binnen de branche en beantwoorden we alle vragen die je hebt over ons platform. 

Voor contact kun je Linda Kroeze bereiken via linda.kroeze@foodsy.eu.  

Blijf op de hoogte

En ontvang leuke kortingen!

Gelukt, dankjewel! Erg leuk dat je op de hoogte wilt blijven van Foodsy!
Oeps! Er ging iets mis met het versturen. Probeer het nogmaals.