Vacature | New business & accountmanagement functie bij Foodsy!

Heb jij minimaal twee jaar ervaring met sales, heb je affiniteit met onderhandelen, innovatie en wil je graag grote uitdagingen aangaan bij je nieuwe baan?

Janneke

|

10/2/2020

|

Algemeen

De afgelopen twee jaar hebben we met een innovatief en ambitieus team een succesvol concept weten neer te zetten; een pre-order & pay app voor de consumerende reiziger. Nu is het tijd voor de scale-up fase; wij werken samen met de grootste horeca merken, verhuizen naar een nieuw kantoor en breiden dit jaar nog uit naar de 25 grootste stations in Nederland. Dit betekent onder andere dat wij erg veel nieuwe winkels willen aansluiten op ons platform, dit moeten dit jaar nog minimaal 200 winkels zijn en volgend jaar moet Foodsy groeien naar 1000+ winkels!

Dit is ook precies waarom wij een new business/accountmanager zoeken! Heb jij minimaal twee jaar ervaring met sales, heb je affiniteit met onderhandelen, innovatie en wil je graag grote uitdagingen aangaan bij je nieuwe baan? Dan zit je als new business/accountmanager bij Foodsy precies op de goede plek. Foodsy probeert oprechte en eerlijke samenwerkingen aan te gaan met snelle horeca, hierbij zijn wij een toevoeging op het proces van de winkel en dé mogelijkheid voor winkels om hun sales te verhogen door de haastige doelgroep te bereiken via ons platform.

Het type “sales” is niet keihard overtuigen, het is echt ingestoken op een duurzame en goede relatie opbouwen, die voor beide partijen een win-win situatie zal opleveren. Je spreekt als new business/accountmanager van Foodsy met grote horeca exploitanten die tientallen of soms wel meer dan honderd winkels bezitten. Aan de andere kant willen wij evenveel energie en tijd investeren in de succesvolle eenmanszaken. Kortom hele diverse gesprekken waarin je altijd één doel hebt; een samenwerking creëren en een win-win situatie handhaven.

Wij bieden goede begeleiding, een aantal trainingen en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van sales. Aan het begin zul je veelal zelf verantwoordelijk zijn om gesprekken met partijen in te plannen, veel uitzoekwerk dus! Daarnaast hopen we natuurlijk dat je zoveel mogelijk met leuke nieuwe snelle-horeca in gesprek gaat om samenwerkingen op te zetten. Naast jouw sales taken zul je volledig meedraaien binnen ons hechte en jonge team. Je bent aanwezig bij brainstorms, hebt directe collega’s bij operationeel en plant gesprekken in met marketing om ervoor te zorgen dat winkels direct gepromoot worden. Daarnaast heb je één directe collega die ook voor een deel sales oppakt.

Wat wij zoeken?
·      Enthousiasme en een goede dosis intrinsieke motivatie; je moet van Foodsy een groot succes willen maken
·      HBO/WO opleiding op het gebied van Business Administration/Sales
·      2+ ervaring in een soortgelijke functie
·      Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (ook in schrift)

Wat wij bieden?
·      36/40 uur
·      Een dynamische en leerrijke omgeving, vlakke organisatie en een gezellige werksfeer (ja, er is een feestcommissie ;-) )
·      Kantoor in het centrum van Utrecht
·      Vrijheid om jezelf te ontwikkelen
·      Inspraak in strategie

Interesse?
Stuur dan je CV en motivatie naar sam@foodsy.eu, dan nemen we binnen max 2 werkdagen contact met je op.

Blijf op de hoogte

En ontvang leuke kortingen!

Bedankt voor je aanmelding. Je hebt een email ontvangen om je aanmelding te bevestigen.
Oeps! Er ging iets mis met het versturen. Probeer het nogmaals.