Wachttijd elimineren, maar hoe pak je dat aan?

Hoe lekker zou het voor de consument zijn om wachtrijloos door het leven te gaan? Klinkt goed, niet?

Bart Kuijpers

|

11/12/2017

|

Bedrijf

Tijd is schaars anno 2017. Tot zover geen wereldschokkend nieuws. Regelmatig sluiten we achterin de wachtrij aan. Of het nou op Schiphol is, bij de slager om de hoek of bij de pinautomaat: een groot deel van ons leven brengen we in de wachtrij door. Hoe lekker zou het zijn om wachtrijloos door het leven te gaan? Klinkt goed, niet? 

De consument ziet dat uiteraard wel zitten. Maar staat de dienstverlener weleens stil bij de wachttijden van haar klanten? Een interessante vraag waar gedragspsycholoog Suzie Geurtsen in haar blog dieper op in gaat. Ze stelt dat het negatieve gevoel dat mensen krijgen van wachten zeer besmettelijk is en dat het invloed heeft op hoe de consument de rest van de dienst ervaart. Wat volgens haar de beste oplossing zou zijn? ‘Wachttijd elimineren, alleen is dat vaak onmogelijk’.   

En je voelt hem al aankomen. Vanuit Foodsy stellen we: niets is onmogelijk. Onze innovatieve app stelt dienstverleners in staat om klanten op een effectieve manier van hun bestelling te voorzien, waardoor ze niet meer in een wachtrij plaats hoeven te nemen. Wachtrijloos door het leven is dus geen illusie. 

Blijf op de hoogte

En ontvang leuke kortingen!

Gelukt, dankjewel! Erg leuk dat je op de hoogte wilt blijven van Foodsy!
Oeps! Er ging iets mis met het versturen. Probeer het nogmaals.