Je klanten beter en veilig bedienen

Foodsy geeft winkels meer overzicht door consumenten van tevoren te laten bestellen en betalen. Hierdoor kan het personeel zich bezighouden met het klaarmaken van bestellingen en dus meer mensen bedienen in dezelfde tijd!
Tijd is schaars, dat merk je vast ook wel bij je klanten. Ze laten wachten is dus niet wat je wilt. Dat begrijpen wij bij Foodsy. Onze innovatieve app en daarmee gepaarde algoritme stelt je in staat om klanten op een efficiënte manier van hun bestelling te voorzien. Klant tevreden, jij tevreden

Stadions

De stadions zijn binnenkort hopelijk weer open! Helaas brengt dit ook een welbekend probleem mee voor de supporter; wachten in rijen om eten en/of drinken te kunnen bestellen. Wij hebben dé oplossing voor dit probleem!

Meer informatie
Plaatje van de Foodsy app met stadion achtergrond
Gebruiker die bestelling afhaalt bij een afhaal balie

Cateraars

De transitie naar digitalisering is noodzakelijker dan ooit! Foodsy weet dat. Ben je een cateraar, facility manager van een school of regel je de cateringvoorzieningen van jullie kantoor? Lees dan gauw verder. 

Meer informatie

Stations

Tijdsdruk is dé reden waarom een groot deel van de treinreizigers besluit niet te consumeren. Een doelgroep die jij als winkel dus misloopt. Hiervoor hebben wij de bewezen oplossing!

Meer informatie
2 reizigers die met een bestelling die trein in stappen

Direct vrijblijvend een informatiepakket ontvangen

Laat je e-mailadres achter en je ontvangt van ons direct meer informatie.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klanten beter en veilig bedienen

Steeds meer mensen hebben haast. Met de Foodsy-app kan je ervoor zorgen dat je klanten nooit meer hoeven te wachten en efficiënt kunnen afhalen.

Nieuwe doelgroep aanboren

Met Foodsy boor je een nieuwe doelgroep aan. Een doelgroep die voorheen nooit tijd had om producten bij je winkel te bestellen of jouw gerechten nog niet had ontdekt.

Meer bestellingen in dezelfde tijd

Via Foodsy bestellen en betalen consumenten hun producten van tevoren. Hierdoor wordt contact en tijdsduur in de winkel geminimaliseerd. Zo kan je meer klanten helpen in dezelfde tijd!

Inspelen op de huidige trends

Meegaan met de tijd door in te spelen op de huidige trends. Met Foodsy groeit je winkel mee. Klaar voor de toekomst, digitalisering is tenslotte niet meer weg te denken!

Bestellingen ontvangen

Bestellingen komen op een eenvoudige manier binnen, als toevoeging op het huidige operationele proces. Omdat de klanten al hebben betaald, hoef je het product alleen nog te bereiden en klaar te zetten bij het speciale Foodsy pick up punt. Bedien de klant op zijn wenken en minimaliseer drukte met de Foodsy-app!

Hoe werkt het?

Foodsy tijdens spitsuren

Foodsy speelt altijd in op het operationele proces van de winkel zodat de bestellingen op de meest efficiënte manier verwerkt kunnen worden. Wij zorgen er onder andere voor dat klanten langer van tevoren moeten bestellen tijdens spitstijden. 

Alle functies

Win-winsituatie

De markt zit te wachten op een optie tot mobiel bestellen en betalen. Foodsy zorgt ervoor dat winkels meer overzicht hebben, meer consumenten kunnen helpen in dezelfde tijd, een nieuwe doelgroep aan kunnen boren en kunnen meegaan met de nieuwste ontwikkelingen. De consument hoeft nooit meer te wachten op de bereiding van de producten en kan op een snelle en gemakkelijke manier afhalen. Een win-winsituatie!

Alle functies van de app
Foodsy pick up punt

Wat andere bedrijven zeggen

Alle voordelen op een rij

Zie meer

Gebruiksvriendelijke software

Je hebt geen omkijken naar de tablet, aan de hand van een algoritme wordt bepaald wanneer de bestelling binnenkomt, deze hoeft alleen maar door het personeel geaccepteerd en bereid te worden. De bediening van het systeem is gemakkelijk en verloopt heel soepel.

Verdienmodel

Bij Foodsy willen we het risico beperken, daarom betaal je een laag tarief per bestelling en betaal je geen opstartkosten óf kiezen we voor een vast bedrag per maand! Dit is afhankelijk van de markt, we lichten dit graag persoonlijk toe.

Nieuwe doelgroep

Spreek een volledige nieuwe doelgroep aan die voorheen nooit genoeg tijd had om een bestelling te plaatsen in de winkel of niet op de hoogte was van je heerlijke gerechten. Jouw winkel is prominent zichtbaar in de app die al een grote klantenkring heeft en aanzienlijk in populariteit stijgt.

Meer informatie ontvangen?

De volgende partijen gingen je al voor. Wil jij je ook aansluiten? Neem dan contact op.

Aanmelden voor winkel