Uw klanten beter bedienen

Tijd is schaars, dat merkt u vast ook wel bij uw klanten. Ze laten wachten is dus niet wat u wilt. Dat begrijpen wij bij Foodsy. Onze innovatieve app stelt u in staat om klanten op een effectieve manier van hun bestelling te voorzien. Klant tevreden, u tevreden.

Foodsy geeft winkels meer overzicht door consumenten van tevoren te laten bestellen en betalen. Hierdoor kan het personeel zich bezighouden met het klaarmaken van bestellingen en dus meer mensen helpen in dezelfde tijd!

Klanten beter bedienen

Steeds meer mensen hebben haast. Met de Foodsy-app kunt u ervoor zorgen dat uw klanten nooit meer hoeven te wachten.

Nieuwe doelgroep aanboren

Met Foodsy boort u een nieuwe doelgroep aan. Een doelgroep die voorheen nooit tijd had om producten bij uw winkel te bestellen.

Meer bestellingen in dezelfde tijd

Via Foodsy bestellen en betalen consumenten hun producten van tevoren. Dit levert u één minuut tijdswinst op per klant!

Inspelen op de huidige trends

Meegaan met de tijd door in te spelen op de huidige trends. Met Foodsy groeit uw winkel mee. Klaar voor de toekomst!

Bestellingen ontvangen

Bestellingen komen op een eenvoudige manier binnen, als toevoeging op het huidige operationele proces. Omdat de klanten al hebben betaald, hoeft u het product alleen nog te bereiden en klaar te zetten bij de speciale Foodsy pick up counter. Bedien uw klanten op zijn wenken met de Foodsy-app!

Hoe werkt het?

Foodsy tijdens spitsuren

Foodsy helpt mee bij uw operationele proces. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat klanten langer van tevoren moeten bestellen tijdens spitstijden. Producten en aanbiedingen beheren is zeer gemakkelijk op het beheerscherm. Uur-, dag-, maand- of jaaraanbiedingen zijn allemaal mogelijk. Aan het eind van de dag producten over? Verkoop ze met korting via de app!

Alle functies

Win-winsituatie

De markt zit te wachten op een optie tot mobiel bestellen en betalen. Foodsy zorgt ervoor dat winkels meer overzicht hebben, meer consumenten kunnen helpen in dezelfde tijd, een nieuwe doelgroep aan kunnen boren en kunnen meegaan met de nieuwste trends. De consument hoeft nooit meer te wachten op de bereiding van de producten en kan de rij overslaan. Een win-winsituatie!

Alle functies van de app
Foodsy pick up punt

Wat andere bedrijven zeggen

Alle voordelen op een rij

Zie meer

Nieuwe doelgroep aanboren

Boor een volledige nieuwe doelgroep aan die voorheen nooit genoeg tijd had om een bestelling bij uw winkel te plaatsen. Deze doelgroep is 22% van al uw passerende potentiële klanten!

Spitsuren beter indelen

Heb meer overzicht omdat klanten via Foodsy ook al uren van tevoren kunnen bestellen. Hierdoor plant u zelf in wanneer u een product gaat maken. Foodsy helpt mee tijdens de spits en geeft u extra tijd!

Inspelen op de huidige trends

De grootste trends zijn mobiel gebruik, mobiel betalen, buiten de deur eten en drinken en to go producten. Foodsy speelt in op al deze trends. De hele markt beweegt zich richting mobiel bestellen en betalen.

Meer informatie ontvangen?

Vul het formulier in en we nemen direct contact met je op!

Aanmelden voor winkel

Laatste nieuws

Zie blogs

Blijf op de hoogte

En ontvang leuke kortingen!

Bedankt voor je aanmelding. Je hebt een email ontvangen om je aanmelding te bevestigen.
Oeps! Er ging iets mis met het versturen. Probeer het nogmaals.