Je klanten beter bedienen

Tijd is schaars, dat merk je vast ook wel bij je klanten. Ze laten wachten is dus niet wat je wilt. Dat begrijpen wij bij Foodsy. Onze innovatieve app stelt je in staat om klanten op een effectieve manier van hun bestelling te voorzien. Klant tevreden, jij tevreden.

Foodsy geeft winkels meer overzicht door consumenten van tevoren te laten bestellen en betalen. Hierdoor kan het personeel zich bezighouden met het klaarmaken van bestellingen en dus meer mensen helpen in dezelfde tijd!

Klanten beter bedienen

Steeds meer mensen hebben haast. Met de Foodsy-app kan je ervoor zorgen dat je klanten nooit meer hoeven te wachten.

Nieuwe doelgroep aanboren

Met Foodsy boor je een nieuwe doelgroep aan. Een doelgroep die voorheen nooit tijd had om producten bij je winkel te bestellen.

Meer bestellingen in dezelfde tijd

Via Foodsy bestellen en betalen consumenten hun producten van tevoren. Dit levert je één minuut tijdswinst op per klant!

Inspelen op de huidige trends

Meegaan met de tijd door in te spelen op de huidige trends. Met Foodsy groeit je winkel mee. Klaar voor de toekomst!

Bestellingen ontvangen

Bestellingen komen op een eenvoudige manier binnen, als toevoeging op het huidige operationele proces. Omdat de klanten al hebben betaald, hoef je het product alleen nog te bereiden en klaar te zetten bij de speciale Foodsy pick up counter. Bedien de klant op zijn wenken met de Foodsy-app!

Hoe werkt het?

Foodsy tijdens spitsuren

Foodsy speelt altijd in op het operationele proces van de winkel zodat de bestellingen op de meest efficiënte manier verwerkt kunnen worden. Wij zorgen er onder andere voor dat klanten langer van tevoren moeten bestellen tijdens spitstijden. 

Alle functies

Win-winsituatie

De markt zit te wachten op een optie tot mobiel bestellen en betalen. Foodsy zorgt ervoor dat winkels meer overzicht hebben, meer consumenten kunnen helpen in dezelfde tijd, een nieuwe doelgroep aan kunnen boren en kunnen meegaan met de nieuwste trends. De consument hoeft nooit meer te wachten op de bereiding van de producten en kan de rij overslaan. Een win-winsituatie!

Alle functies van de app
Foodsy pick up punt

Wat andere bedrijven zeggen

Alle voordelen op een rij

Zie meer

Gebruiksvriendelijke software

Je hebt geen omkijken naar de tablet, aan de hand van een algoritme wordt bepaald wanneer de bestelling binnenkomt, deze hoeft alleen maar door het personeel geaccepteerd en bereid te worden. De bediening van het systeem is heel gemakkelijk en verloopt heel soepel.

Betaal per bestelling, loop geen risico

Doordat wij geen vaste maandelijkse kosten in rekening brengen, maar een kleine commissie vragen per bestelling, loop je geen enkel risico op het moment dat je je aansluit bij ons platform.

Nieuwe doelgroep

Spreek een volledige nieuwe doelgroep aan die voorheen nooit genoeg tijd had om een bestelling te plaatsen in de winkel. Bovendien is jouw winkel prominent zichtbaar in de app die al een grote klantenkring heeft en aanzienlijk in populariteit stijgt.

Meer informatie ontvangen?

De volgende partijen gingen je al voor. Wil jij je ook aansluiten, neem dan contact op.

Aanmelden voor winkel

Je kent ons o.a. van:

Zie pers

Laatste nieuws

Zie alle artikelen

Blijf op de hoogte

En ontvang leuke kortingen!

Bedankt voor je aanmelding. Je hebt een email ontvangen om je aanmelding te bevestigen.
Oeps! Er ging iets mis met het versturen. Probeer het nogmaals.