Foodsy Features

Alles wat je moet weten om je aan te sluiten als venue.

Reizigers app
Bedrijven app

Nieuwe doelgroep

Spreek een volledige nieuwe doelgroep aan die voorheen nooit genoeg tijd had om een bestelling te plaatsen in de winkel of niet op de hoogte was van je heerlijke gerechten. Jouw winkel is prominent zichtbaar in de app die al een grote klantenkring heeft en aanzienlijk in populariteit stijgt.

Verdienmodel

Bij Foodsy willen we het risico beperken, daarom betaal je een laag tarief per bestelling en betaal je geen opstartkosten óf kiezen we voor een vast bedrag per maand! Dit is afhankelijk van de markt, we lichten dit graag persoonlijk toe.

Gebruiksvriendelijke software

Je hebt geen omkijken naar de tablet, aan de hand van een algoritme wordt bepaald wanneer de bestelling binnenkomt, deze hoeft alleen maar door het personeel geaccepteerd en bereid te worden. De bediening van het systeem is gemakkelijk en verloopt heel soepel.

Beheer zelf je voorraad en maak gebruik van druktecirkels

Geef zelf aan wat er nog besteld kan worden via de app en welke producten niet meer voorradig zijn. Daarnaast heb je ook altijd de mogelijkheid om op elk moment via de tablet aan te geven hoeveel extra tijd je nodig hebt voor bestellingen.

Customized store page

Je krijgt je eigen winkelpagina en menu in de app en behoud je eigen brand look & feel.

Persoonlijk contact

Heb je vragen, menu wijzigingen of kom je ergens niet uit? Je hebt altijd één contactpersoon die je ten alle tijden kan contacten en die geregeld langskomt om de voortgang te bespreken.

Meer informatie ontvangen?

De volgende partijen gingen je al voor. Wil jij je ook aansluiten? Neem dan contact op.

Aanmelden voor winkel