Foodsy Features

Alles wat je moet weten om je aan te sluiten als venue.

Reizigers app
Bedrijven app

Nieuwe doelgroep

Spreek een volledige nieuwe doelgroep aan die voorheen nooit genoeg tijd had om een bestelling te plaatsen in de winkel. Bovendien is jouw winkel prominent zichtbaar in de app die al een grote klantenkring heeft en aanzienlijk in populariteit stijgt.

Betaal per bestelling, loop geen risico

Doordat wij geen vaste maandelijkse kosten in rekening brengen, maar een kleine commissie vragen per bestelling, loop je geen enkel risico op het moment dat je je aansluit bij ons platform.

Gebruiksvriendelijke software

Je hebt geen omkijken naar de tablet, aan de hand van een algoritme wordt bepaald wanneer de bestelling binnenkomt, deze hoeft alleen maar door het personeel geaccepteerd en bereid te worden. De bediening van het systeem is heel gemakkelijk en verloopt heel soepel.

Beheer zelf je voorraad en maak gebruik van druktecirkels

Geef zelf aan wat er nog besteld kan worden via de app en welke producten niet meer voorradig zijn. Daarnaast heb je ook altijd de mogelijkheid om op elk moment via de tablet aan te geven hoeveel extra tijd je nodig hebt voor bestellingen.

Customized store page

Word betrokken bij het samenstellen van je winkelpagina en menu en behoud je eigen brand look & feel.

Persoonlijk contact

Heb je vragen, menu wijzigingen of kom je ergens niet uit? Je hebt altijd één contactpersoon die je ten alle tijden kan contacten en die ook minimaal maandelijks langskomt om de voortgang te bespreken.

Meer informatie ontvangen?

De volgende partijen gingen je al voor. Wil jij je ook aansluiten, neem dan contact op.

Aanmelden voor winkel