Foodsy Features

Alle functies van Foodsy verzameld.

Reizigers app
Bedrijven app

Ook de betaling, veilig & gemakkelijk

Wij bieden veel verschillende betaalmogelijkheden aan. Zo kan je van tevoren al op een veilige en gemakkelijke manier de bestelling afronden. Zo minimaliseren we het contact en de tijdsduur in de winkel.

Customer Service

In tegenstelling tot vele andere platformen zijn wij altijd te bereiken voor vragen, klachten of opmerkingen over bestellingen. Persoonlijke customer service vinden we erg belangrijk en we proberen op elk bericht dan ook zo snel mogelijk te reageren.

Volg de status van je bestelling en optie tot wijzigen/annuleren

Volg de status van je bestelling aan de hand van de ingebouwde tijdlijn. Je ziet precies of je bestelling al is geaccepteerd, of deze wordt bereid, hoe lang je nog hebt tot aan je pick up tijd en je vindt hier alle overige informatie met betrekking tot je bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk om je pick up tijd nog te verlaten of je bestelling te annuleren als je bestelling nog niet is geaccepteerd.

Betaal niks extra voor de service

Je betaalt via de app altijd dezelfde prijs als in de winkel. Daarnaast kan je ook via de app meeprofiteren van de deals in de winkels.

Declareer gemakkelijk je bestellingen

Van je EasyPay betalingen ontvang je bij afschrijving een factuur in je mailbox. Je kan ook van elke bestelling een digitale bon terugvinden in de app. Wel zo makkelijk voor je eventuele declaraties!

Referral programma

Maak gebruik van het referral programma in de app en nodig je vrienden, collega's of familie uit en profiteer beiden van een leuke korting.

Download de app

Zie alle steden

En gebruik Foodsy op het station of binnenstad o.a. in de volgende steden.